Алфонсо Дейвис отхвърли последното предложение на Байерн Мюнхен и няма да подпише нов договор с баварците, съобщи Фабрицио Романо. Информацията е потвърдена и от германското издание "Bild".

Къде Алфонсо Дейвис ще продължи кариерата си все още не е ясно.

Агентът на футболиста Недал Хуосех заяви, че полученият от ръководството на Байерн Мюнхен ултиматум за клиента му не е справедлив.

"Ще решим как да действаме в края на сезона, когато ще има повече яснота. Не е справедливо Алфонсо да бъде атакуван", коментира мениджърът.

"Бяхме близо до споразумение преди година, но тогава ръководството на Байерн бе сменено и нямахме новини в течение на седем месеца, въпреки че аз лично се опитах да контактувам с клуба през това време. Сега ни дават ултиматум и се очаква да реагираме до две седмици, защото клубът е под напрежение. Това не е честно. Това е много важен договор за кариерата на Алфонсо и те очакват от нас да вземем решение без да знаем кой ще бъде треньор през следващия сезон или как ще изглежда отборът. Точно затова мислим, че е нечестно да се очаква реакция на ултиматума", добави Хоусех.

Байерн (Мюнхен) отправи последна оферта към Алфонсо Дейвис

Байерн (Мюнхен) отправи последна оферта към Алфонсо Дейвис

За офертата потвърди и Макс Ебрл, който е спортен директор на клуба