Българският национал Александър Везенков е мотивиран да помогне на своя Олимпиакос да направи по-добър сезон от миналогодишния. 

Грандът от Пирея ще играе само в Евролигата, след като бе изваден от гръцкото първенство. Тимът стартира със загуба и победа. След първото поражение тимът се раздели с треньора Дейвид Блат. 

"Това, което мога да кажа, е, че ще дам 100% от себе си и ще направя всичко, което иска треньорът от мен. Искам да помагам на отбора да печели повече. 

Все още не мога да кажа колко различен ще бъде Олимпиакос този сезон. Трябва да се сработим напълно. Всеки трябва да намери своята роля. Не можем да говорим за цели. Може да звучи като клише, но не можем да си правим илюзии. Просто трябва да ставаме по-добри с всеки изминал ден и да извличаме максимума от всеки мач.

Има двубои, в които задължително трябва да победим, има и такива, които са по-трудни и трябва да ги анализираме. Опитваме се да сме едини и да мислим положително, да работим още по-усилено", заяви Везенков пред Eurohoops.net.

Везенков с 4 минути при убедителна победа на Олимпиакос в Евролигата

Везенков с 4 минути при убедителна победа на Олимпиакос в Евролигата

Грандът от Пирея се наложи над Валенсия