Треньорът на баскетболния Балкан (Ботевград) - Тони Дечев заяви, че неговият тим не е започнал мача срещу Патриоти в Словакия напълно концентрирано. Ботевградчани записаха успех с 91:83 в срещата от първия кръг в група D на турнира за Купата на ФИБА Европа.

"Видяхте, че през първите десет минути загубихме борбата под нашия кош и това беше един от големите проблеми. След като оправихме това, контролирахме точките от втори шанс до края на мача и отбелязахме някои късметлийски стрелби. Мисля, че след първите десет минути, нашият отбор контролираше двубоя", заяви Дечев пред официалния канал на ФИБА Европа в интернет.

"Работим мач след мач, защото не сме заедно от толкова дълго време, а само от 20-25 дни. Знаех, че Патриоти Левице имаше някакво предимство, защото до този момент имаше 12 изиграни официални мача, а ние само един. Това е голям проблем за всеки треньор. Ние просто опитваме да поправим системата си в защита и нападение и на този етап не мислим за някакви цели", коментира още Дечев.

Балкан (Ботевград) с победа, Рилски спортист допусна поражение на старта на ФИБА Европа

Балкан (Ботевград) с победа, Рилски спортист допусна поражение на старта на ФИБА Европа

Вижте подробности