Старши-треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов говори след загубата от Прометей в Шампионска лига. "Сините" допуснаха тежко поражен от украинците с 56:96. Тити призна, че спонсорският договор на Левски с Лукойл е изтекъл и по всяка вероятност няма да бъде подновен. Той обяви, че се водят разговори с много компании.

"Факт е, договорът с Лукойл изтече, много вероятно е да не бъде подновен. Отборът е Левски. На този етап още нямаме потвърждение, говорили сме с много компании и вярвам, че сме на прав път. Аз съм отговорен човек и докато нямам 100% сигурност в бюджета, няма как да подписваме договори с чужденци.

Докато от българите има разбиране, изчакване, при чужденците е бизнес и не може да се рискува подписването на скъпи такива. Но съм оптимист, вярвам, че ще има резултат. Ние винаги сме държали добрите български играчи да са при нас. Изключителна коректност, морал, от тяхна страна.

За Левски е най-важно да съхрани тези състезатели и да направи отбор, който да има амбиции, отговарящи на името на Левски. Не съм се предал. Не би било нормално в София да няма баскетбол", продължи той.

Украинци разбиха и изхвърлиха Левски Лукойл от Шампионската лига

Украинци разбиха и изхвърлиха Левски Лукойл от Шампионската лига

"Сините" с тежка загуба 56:96