Старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов даде своя коментар преди дербито с ЦСКА в понеделник от 19:00 часа в зала "Универсиада". 

"Това, което се случва с ЦСКА, е голям плюс както за феновете, така и за българския баскетбол и за спорта като цяло. Дълго го чакахме това, имаше индикации преди няколко години да се случи, но предполагам поради финансови причини нещата не се получаваха. Чакаме го този мач, знаете какъв е зарядът. Това, което се случва на терена, си остава там, извън него сме добри приятели и работим заедно в националните отбори дълги години. Искаме да запазим добрия тон.

Президентът на баскетболния ЦСКА: Предстои историческо дерби с Левски, 10 години работихме с юноши

Президентът на баскетболния ЦСКА: Предстои историческо дерби с Левски, 10 години работихме с юноши

"Благодарение на efbet е възможна тази битка"

Искам да призова хората, които обичат баскетбола, да напълним зала "Универсиада", защото аз съм играл в пълна зала и чувството е страхотно. Понеделник е работен ден, мачът е от 19:00, надявам се да успеем да напълним залата и да стане един прекрасен празник за баскетбола. Нещата в нашия спорт вървят към по-добра светлина и по-добро бъдеще. Този мач ще покаже, че баскетболът върви в правилна посока", каза Ангелов.