Нападателят на Барселона Луис Суарес коментира скорошното изказване на Жерард Пике, в което защитникът заяви, че футболистите на каталунския гранд са били готови да помогнат финансово на клуба, за да може Неймар да се завърне на "Камп Ноу".

Ернесто Валверде: Ако Пике е концентриран, ще играе

Ернесто Валверде: Ако Пике е концентриран, ще играе

"Ако не - ще играе друг"

"Това, което Жерард казва, понякога трябва да се подлага под съмнение. Той говори много убедително и има голям опит в изявленията. В този случай той знае, че играчите нямахме нищо общо със ситуацията около Неймар. Бяхме готови да го приветстваме, както правим с всеки футболист, който пожелае да дойде тук, но през цялото време бяхме отдалечени от случая", заяви Саурес пред "Спорт".

Нападателят на каталунците коментира и ситуацията около новото попълнение Антоан Гризман.  "Посрещнахме го чудесно. Понякога нещата се изопачават. Както Лионел Меси, така и ние с Жерард го приветствахме година по-рано. Тогава казахме, че е голям играч и че е сред най-добрите в света. Той стана световен шампион и ние го похвалихме за това колко класен футболист е. След това не знаехме какво ще се случи и не бяхме сигурни дали щеше да пристигне тази година. Отнасяме се с него, както с всеки друг. Вярно е, че някои съотборници са по-близки с други такива, като в неговия случай той се разбира много добре с останалите французи в състава. Понякога заедно пием мате, но това не значи, че се разбираме по-добре или по-зле. Той се разбира с всички и се интегрира много добре, както и очаквахме", заяви Ел Пистолеро.