Барселона се страхува, че няма да може да продаде Мемфис Депай тази зима.

Много европейски клубове проявяват интерес към нападателя, но в Барселона не са получавали предложения за негов трансфер.

Според ръководството на каталунския клуб това се дължи на факта, че Депай блокира всички предложения, които идват към него. Клубовете се свързват с Мемфис, за да разберат какви са плановете му за бъдещето, но нападателят отговаря, че е готов да напусне едва през юни, когато изтича договорът му с Барселона. Това хвърля в отчаяние лидерите на сините гранати, които искат Депай да си тръгне, пише Marca.

Роберт Левандовски за наказанието си: Болезнено е

Роберт Левандовски за наказанието си: Болезнено е

Нападателят ще бъде извън игра за три мача

Отбелязва се, че треньорският щаб на Барселона третира тази ситуация по различен начин от ръководството. Шави е доволен от Мемфис и разчита на него. В същото време треньорът смята, че евентуалното напускане на Депай няма да е болезнено за отбора.

Ръководството на Барса наистина иска да прекрати сътрудничеството си с Мемфис. Неговото напускане ще позволи да се удължат договорите с някои играчи. Шефовете на Барса смятат, че е дошъл моментът Депай да напусне, тъй като нападателят може да стане свободен агент през юни. Ако смени клуба през зимата, каталунците ще получат поне пари за него.

Рома, Манчестър Юнайтед и Нюкасъл се интересуват от Депай.