Треньорът на Барселона - Шави Ернандес смята, че няма да е чудо, ако каталунците победят Байерн (Мюнхен), тъй като тимът му е способен да се справи всеки. От тази среща зависи класирането на испанския гранд за елиминациите в Шампионска лига.

"Предстои ни вълнуващ мач. Очакваме го с нетърпение. Ще играем срещу един от най-добрите отбори в света. Ще се борим. За нас този мач е като финал. Ще дадем всичко от себе си, макар да знаем, че никога не сме побеждавали в Мюнхен. Няма да е чудо, ако победим Байерн, можем да победим всеки един отбор.

Ще опитаме да победим. Ако опитваме до самия край, няма да бъдем засрамени, дори да играем в Лига Европа. Не познавам думата провал. След мача ще анализираме къде се намираме.

Левандовски е един от най-добрите в света. Прави разликата вече няколко години. Той не само вкарва, прави и много хубави неща. Трябва да свършим добра работа в защита, за да го спрем.

Жалко, че ще играем пред празни трибуни. Не мисля, че това ще ни бъде от голяма полза, тъй като ще бъде много студено. Байерн не играе за нищо, но играчите, които получават по-малко шансове, ще искат да се докажат пред треньора. Хубаво е, че дори да загубим, можем да продължим, в зависимост от резултата от мача на Бенфика. Разбира се, по-добре е да зависим единствено от себе си", каза Шави.

Сесар Аспиликуета е все по-близо до Барселона

Сесар Аспиликуета е все по-близо до Барселона

Треньорът на каталунците Шави Ернандес лично настоява сделката да бъде осъществена