Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, видимо бе разочарован след фалстарта в Ла Лига. Снощи тимът му направи 0:0 срещу Райо Валекано и започна новия сезон с хикс.

"Разбирам, че има разочарование, тъй като надеждите към нас бяха много големи. Трябва внимателно да анализираме какво се случи и да видим грешките си. Аз обаче продължавам да вярвам в нашия модел на работа и вярвам, че резултатите няма да закъснеят. Райо Валекано се защитаваше много добре и това не ни позволи да стигнем до много чисти ситуации. Тъжен съм, защото искахме да покажем на феновете ни, че сме на правилния път. Сега е нужно само търпение", сподели Шави.

Барселона и Райо Валекано направиха 0:0 в Ла Лига

Барселона с грешна стъпка на старта при дебюта на Левандовски

Полякът се разписа, но бе в засада

Относно новата звезда на Барселона - Роберт Левандовски, Шави сподели: "Доволен съм от него, защото работи за тима. Той помагаше на отбора, когато бяхме под натиск, Контролът му е много добър и имаше основна роля при изграждането на атаките. Трябваше да бъдем много по ефективни и това е основният проблем. Аз обаче съм много доволен, че той е в състава ни. Днес, Роберт и всички други, са разочаровани, защото резултатът не е добър. Въпрос на време е да вкараме."