Младият талант на Барселона - Педри разкри, че можеше в наши дни да бъде в Реал (Мадрид). Преди четири години той е бил на проби при столичани, но не е одобрен.

"Искаха да ме тестват, но когато пристигнах, валеше голям сняг. Съответно тренировката за този ден беше отложена. На следващия ден направих само една лека тренировка, а после проведох едно занимание с друг отбор, а не с този, с който трябваше. Вероятно те вече са били решили, че не ме искат и трябва да се върна в Тенерифе.

Не знам дали снегът е причина, но нямаше да откажа да подпиша с Реал. Човек трябва да се възползва от шансовете, когато получи такива. Нека да кажем, че налице са били поредица от обстоятелства, в резултат на което те не пожелаха да подпишат с мен.

Към мен интерес проявяват Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Пари Сен Жермен? С тази клауза шейховете не могат да ме купят. Нека да остана тук поне до 2026 година, пък после ще говорим. Щастлив съм в Барса, това е сбъдната мечта за мен", каза Педри пред "Tuttosport".

Лапорта обеща нови играчи в Барса през зимата

Лапорта обеща нови играчи в Барса през зимата

Той се обърна към феновете в "Туитър"