Барселона представи второто си ново попълнение това лято. За 4 години с каталунския гранд подписа вратарят на Валенсия Нето. Бразилецът е на 29 години, играл е още за Фиорентина и Ювентус. Барса плати за него 26 милиона евро. Той ще бъде резерва на германеца Марк-Андре тер Щеген, поне такива са очакванията. Нето взе №13 в отбора и говори пред медиите на стадион "Камп Ноу".

Ето какво каза:

"От момента, в който пристигнете в Барселона, целта е ясна. Всяка година е една и съща за този отбор - да спечели Шампионската лига. Това е моето желание.

Гордост е да бъдеш част от Барса. Този трансфер е награда за упоритата ми работа през годините. Тези възможности идват само за хората, които ги търсят. Знам какво трябваше да мине, за да стигна дотук. Твърдо решен съм да направя много за този клуб.

Дойдох в Барселона, за да играя, да покажа способностите си и да се подобря за място в състава. Иначе не бих дошъл. Главното е да работиш с голям ентусиазъм и да показваш професионализъм. Този клуб ще ми помогне да повиша нивото си".

Нето подписа с Барселона за 4 години

Нето подписа с Барселона за 4 години

Вратарят бе представен на специална пресконференция