Бъдещето на звездата на Барселона Лионел Меси продължава да бъде основна тема на медиите в Испания. Последните информации са, че аржентинецът е доволен от избора на Жоан Лапорта за нов президент на клуба, но това не означава, че ще подпише нов договор с клуба. 

"Блаугранас" се намират в жестока финансова криза, като дълговете им надхвърлят милиард евро. Въпреки това Лапорта обеща, че отборът ще бъде подсилен със звездни имена.

От лагера на Меси искат да получат ясни доказателства, че тези обещания могат да бъдат изпълнени на фона на финансовата криза.

Желанието на аржентинеца е да продължи да печели трофеи в последните години от своята кариера и ще избере този проект, който може да му гарантира това. Това е и причината от ПСЖ и Манчестър Сити все още да вярват, че може да убедят аржентинеца да подпише с тях. 

Очаква се до края на месеца Меси и баща му да бъдат поканени на официални разговори от новото ръководство на клуба. След тези срещи голямата звезда на Барселона може би ще има много по-голяма яснота за бъдещето си. Официалната позиция на самия играч е, че вземе решение едва след края на сезона.

Антоан Гризман: Другият сезон Барселона ще атакува трофея на Шампионска лига

Антоан Гризман: Другият сезон Барселона ще атакува трофея на Шампионска лига

"Не заслужавахме това"