Суперзвездата на Барселона Лионел Меси е на мнение, че прекъсването на първенството може да се от полза на "каталунците". 

"Може да се окаже, че това прекъсване ще ни бъде от полза, но първо трябва да видим дали отделните надпревари ще могат да започнат отново. Тогава ще отпаднат съмненията, защото ще разберем на какво ниво се намираме и докъде можем да стигнем", заяви аржентинецът пред Sport.

Пред "Мундо Депортиво" нападателят коментира трансферните планове на "каталунците". Меси определи Лаутаро Мартинес като завършена деветка.

"Честно казано, не знам дали е имало или в момента се водят преговори за него. Нямам представа. Мисля това, което вече съм казвал. А това е, че Лаутаро е впечатляващ нападател. Мисля, че той е завършен №9. Силен е, дриблира добре, отбелязва голове, знае как да пази топката... Но трябва да видим какво ще се случи както с него, така и с другите имена, които се спрягат.

В клуба има няколко души, които отговарят за трансферите. Те селектират тези, които смятат, че ще бъдат най-добрите попълнения за отбора. Очевидно е, че ситуацията, в която се намираме, ще направи пазара малко странен. Затова трябва да сте сигурни, че може да подобрите това, което вече имате", допълни Меси.

Меси и Сетиен не са се разбрали

Меси и Сетиен не са се разбрали

За изказване на Лео