Треньорът на Барселона Роналд Куман се оплака, че не е получил достатъчно подкрепа от ръководството на клуба. През седмицата президентът на каталунците Жоан Лапорта каза, че промените са неизбежни. 

"През последния месец вие трябваше да покажете повече уважение към вашия треньор и към играчите. Те не заслужават такова отношение. Нещата трябваше да бъдат направени по различен начин", обърна се към журналистите Куман преди гостуването на Ейбар в събота в мач от последния кръг в Ла Лига.

"Знам, че има голям натиск и разбирам това, но мисля, че в тази страна културата е такава, че медиите се интересуват прекалено много от бъдещето на треньора, което е крайно неуважително", допълни 58-годишният холандец.

"В последната част от сезона не усещах подкрепа от клуба. Не сме говорили за бъдещето ми. Имаше случаи, в които аз трябваше да влизам в ролята на говорител на клуба, което не е нормално. Наясно съм, че трябват промени, за да печелим трофеи. Ако това ще рече нов треьор и нови играчи, добре. Но нека има комуникация. Честно казано не знам дали ще продължа да бъда треньор. Не съм говорил с президента", обясни Куман.

Разкриха заплатата, която Серхио Агуеро ще получава в Барселона

Разкриха заплатата, която Серхио Агуеро ще получава в Барселона

Няма да е толкова малка, както беше обявено