Френки де Йонг, Матайс де Лихт и Антоан Гризман. Това са основните трансферни цели на Барселона. Каталунците вече подписаха с първия. За тримата ще трябват около 265 милиона евро. Барса иска да вземе и ляв бек за заместник на Жорди Алба. Както и резервен вратар, защото Яспер Силесен заяви, че напуска. Де Йонг ще струва на клуба 75 милиона евро. Очаква се за Де Лихт да бъдат платени 70, а за Гризман - 120, колкото е откупната му клауза. Ресурсите на Барселона могат да покрият и тренсфера на холандския защитник, но не и на Гризман. Така че Барса ще трябва да продава, пише "Марка".

Кои ще бъдат трансферирани? Филипе Кутиньо се провали тотално и е предлаган на клубове. Цената му е 100 милиона евро. Най-голям интерес има от страна на Челси. "Сините" го искат за заместник на Еден Азар, който отива в Реал също за 100 милиона.

Самуел Умтити ще трябва да направи място на Де Лихт. Барса ще го продаде за най-малко 40 милиона евро. Искат го английски клубове и Ювентус.

Иван Ракитич е желан от Интер, а цената му е 50 милиона евро.

За Силесен Барса иска 30 милиона, А за Малком - поне 35. Той беше привлечен от Бордо за 41 миналото лято, но също не се наложи в състава.

Барселона се надява да изкара пари от продажбите още на Андре Гомес, Денис Суарес, Марк Кукурейа и Рафиня.

Де Лихт: Не е време да говорим дали си тръгвам с Френки де Йонг

Де Лихт: Не е време да говорим дали си тръгвам с Френки де Йонг

"Ние сме група приятели, които все едно играят в училище"