Крилото на Барселона Ансу Фати днес или утре трябва да вземе решение как да процедира с контузията си в двуглавия мускул на лявото си бедро, пише "Мундо Депортиво". За това говори и наставникът Чави Ернандес на пресконференцията си преди мача с Алавес.

Опциите пред младия футболист са две - консервативно лечение или операция. Именно заради втория вариант Фати бързо трябва да направи своя избор. За целта днес е предвидена среща между него, семейството му, медицинския щаб и хора от клубното ръководство. Смята се, че в Барселона предпочитат операцията, но самият играч не напълно убеден в нея. Причината е, че той се подложи на цели четири интервенции, за да се възстанови от травмата си в лявото коляно, която го извади от терените за почти една година.

Барса иска операция за Фати, младокът се дърпа

Барса иска операция за Фати, младокът се дърпа

Окончателното решение за лечението му се очаква да бъде взето в понеделник

Междувременно, самият Фати коментира настоящата си травма с публикация в Инстаграм. "За съжаление, дойде моментът да преживея най-лошата част от футбола, но никога няма да се предам! Много благодаря за вашите съобщения на подкрепа и обич! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ