Бомба с дълговете на Звезда и Партизан хвърли Александър Вучич. Президентът на Сърбия си позволи да говори за футбол в телевизия ,Pink" и потвърди за пореден път пристрастията си към "червено-белите", информира Телеграф.

Той обаче вметна, че в момента си затваря очите за дълговете на Партизан, чийто футболен и баскетболен тим имат да внасят в хазната 26 милиона евро. "Звездашите" висят само с 3 милиона евро, след като платиха накуп 7,3 милиона евро.

Левски обяви колко пари са събрани за намаляване задълженията  към НАП

Левски обяви колко пари са събрани за намаляване задълженията към НАП

Събраната сума към момента е 239 423.62 лв

"Мисля, че е грешка, но ще говоря свободно. Няма да крия, че съм за Звезда. Това е нормално, защото няма смисъл да се лъжат хората. Таяни е за Ювентус, Мелони - за Рома! Хелмут Кол подкрепяше Кайзерслаутерн, Джон Мейджър - Челси и т.н. Мълчах, за да не ме свързват с успехите на Звезда", заяви президентът.

Шефът на НАП коментира ситуацията с Левски

Шефът на НАП коментира ситуацията с Левски

От средата на март дружеството може да прави само неотложни плащания

"Разбрах обаче, че няма смисъл да го правят. Както и да погледнете - дължат на държавата 26 милиона евро! Но аз съм пе....ст! Така скандират феновете на този отбор, защото ги оставяме да не плащат данъци! А другите - да го правят. Войводина сега има гъвкаво ръководство и е може би най-здравият клуб в нашата страна, както и Чукарички, нищо че са частни", каза още държавният глава.