Българският полузащитник на сръбския гранд Партизан Асен Николов бе изгонен от клуба заради несериозното си отношение към подготвителния и игрови процес, съобщиха за Топспорт.бг от ръководството на "гробарите".

Решението е лично на наставника на "черно-белите" Миодраг Йешич. Бебето бе заменен още в 38-ата минута по време на 1/16-финала за купата на Сърбия срещу ЧСК (Челарево), спечелен с 3:0 от Партизан. Бившият футболист на Славия и Левски бе изпратен от публиката на стадиона с бурни освирквания.

"Това беше последният мач на Николов за Партизан", заяви Йешич за Топспорт.бг. "Не съм очаквал такова несериозно отношение от страна на българина. Когато той дойде в отбора, бе по-назад с подготовката. Говорихме и той обеща, че ще се постарае да навакса пропуснатото. Времето минаваше, но Николов така и не показа никакво желание за израстване. Реших все пак да му дам шанс за изява, но той напълно ме разочарова", каза още бившият наставник на ЦСКА.

Предстои среща между ръководството на Партизан и играча, където ще бъдат обсъдени условията, при които ще бъде разтрогнат договорът на полузащитника.

Телефонът на Асен Николов бе изключен през целия ден.