Звездата на северномакедонския футбол - Горан Пандев обяви, че след края на сезона най-вероятно ще приключи своята кариера.

В момента той е част от Дженоа и преди всичко да свърши нападателят е амбициран да остави "грифоните" в Серия "А". Към момента генуезци заемат 17-то място в класирането, точно над чертата на изпадащите.

"Преди всичко, искрено се надявам да играем футбол отново. Това е нашия живот и ние сме професионалисти. Знам, че още не е времето да говорим за футбол, но всички се надяваме животът да продължи и хората отново да се наслаждават на любимата игра. Ако Серия "А" се поднови, това ще е позитивно за всички.

Все още съм твърд в решението си да се откажа след края на сезона. Искам да помогна на отбора да се спаси и спокойно мога да приключа с футбола. Моето най-голямо желание е краят за мен да дойде пред пълни трибуни, искам достойно да завърша професионалния си път и силно се надявам, че това ще се случи пред пълен "Луиджи Ферарис", заяви бившият състезател на Лацио и Интер.

Академия Постолов Пандев спечели детския турнир в Симитли

Академия Постолов Пандев спечели детския турнир в Симитли

Кметът Апостол Апостолов връчи купи и медали на победителите