Трикратните европейски шампионки Стефани Стоева и Габриела Стоева загубиха във втория кръг на двойки жени на турнира по бадминтон, от сериите World Tour Super 750 в Сингапур, чийто награден фонд е 850 хиляди долара.

Сестрите отстъпиха пред китайките Вън Мей Ли и Сюан Сюан Лю с 13:21, 16:21 за 35 минути игра. Във втория гейм българките водеха с 11:8, но не успяха да запазят преднината си.

Това бе втори пореден турнир в Азия за Стефани Стоева и Габриела Стоева, които миналата седмица достигнаха до полуфиналната фаза в Малайзия.

"Турнирът в Сингапур приключи за нас на осминафиналите, където загубихме от представителки на Китай. Много положителни неща можем да извлечем от тези две седмици в Азия. Сега фокусът ще бъде върху подготовката ни за Париж. Благодарим на националния треньор Петя Неделчева и физиотерапевта ни Янислав Петков, че бяха до нас през двете седмици в Малайзия и Сингапур. Благодарим на всички за подкрепата в социалните мрежи и пред телевизорите", публикуваха Габи и Стефи във "Фейсбук".