Габриела Стоева и Стефани Стоева са поставени под №3 в схемата на турнира по бадминтон от сериите "World Tour Super 300", който ще се проведе в Барселона (Испания) и е с награден фонд 170 хиляди долара.

Стефанов отговори на въпросите от "Герена": Кой от ръководителите в Левски е дал 1 лев от джоба си?

Стефанов отговори на въпросите от "Герена": Кой от ръководителите в Левски е дал 1 лев от джоба си?

"Имат футболисти с 50-60 хиляди лева заплати"

Сестрите почиват в първия кръг, а във втория ще играят срещу индийките Ашвини Понапа и Сики Реди. Двубоят ще се състои на 20 февруари.

Организаторите извадиха от схемите всички състезатели от Китай. Те не са допуснати до участие заради епидемията от новия коронавирус.

В същото време Линда Зечири път ще участва на турнир в Уганда през тази седмица с награден фонд от 10 хиляди долара. Българката е пета поставена в схемата, а първата й съперничка е представителката на домакините Бренда Мугаби.

Три българи ще пътуват за участие на турнир във Виена (Австрия) с награден фонд 25 хиляди долара. Това са Мария Мицова, Пейо Бойчинов и Алекс Влаар. Иван Русев и Даниел Николов също бяха заявени, но отпаднах поради контузии.

Мария Мицова е №7 в схемата и започва срещу квалификантка. Пейо Бойчинов ще играе в квалификациите на сингъл и в тези двойки мъже заедно с Алекс Влаар. Атрактивната надпревара започва утре.