В неделя Арда (Кърджали) приема Царско село в дербито на 12-ия кръг във Втора лига, а старши треньорът на домакините Стойчо Стоев определи групата на отбора за предстоящия двубой.

Сблъсъкът ще се играе на "Арена Арда" от 12:30 часа.

Станислав Ставров ще свири Арда - Царско село

Станислав Ставров ще свири Арда - Царско село

Иван Иванов ще ръководи ЦСКА 1948 - Поморие

"Арда винаги е разчитала и ще продължава да разчита изключително много на своята публика. Убедени сме, че вие ще бъдете дванадесетият играч на терена и ще заредите положително футболистите на Арда по пътя на успеха", отправиха призив от ръководството на клуба.

Билетите за срещата вече са в продажба, а в деня на мача ще се продават от 09:00 часа до края на първото полувреме. 

Всички фенове, които закупят билет, ще участват в томбола. Печелившите ще бъдат определени чрез единен идентификационен номер, който се намира на гърба на входния талон. Един от привържениците на Арда ще си тръгне със смарт телефон от "Виваком". Наградата ще бъде връчена лично от Никола Гечев, който е директор корпоративни продажби в компанията. В томболата ще бъде включена и спортна екипировка с емблемата на отбора, допълват от клуба.

Положиха уникална за България настилка на "Арена Арда" (СНИМКА)

Положиха уникална за България настилка на "Арена Арда" (СНИМКА)

Ето за какво става дума

Ето я и групата на Арда:

Вратари: Иван Караджов, Веселин Ганев

Защитници: Румен Сандев, Пламен Крумов, Борислав Стойчев, Милен Стоев, Атанас Кръстев, Архан Исуф

Полузащитници и нападатели: Венцислав Бенгюзов, Митко Плахов, Димитър Макриев, Деян Лозев, Димитър Законов, Красимир Илиев, Лукас Мартинс, Веселин Марчев, Георги Андонов, Ахмед Осман, Вълчан Чанев и Венцислав Христов.