Наставникът на Крумовград Велислав Вуцов сподели очакванията си пред "Мач Телеграф" за предстоящото дерби с Етър на стадион "Ивайло" днес. Той заяви, че срещата ще е трудна, но са спестили дългите пътувания през седмицата благодарение на Лудогорец, на чиято база са се подготвяли.

"Трябва да говорим на терена. Ние сме добър отбор и се изправяме срещу най-добрия тим в класирането до този момент. Ще бъде определено интересен мач. Труден ще бъде за нас, но ще е също толкова тежък и за отбора на Етър. Едва ли и те си мислят нещо по-различно. Техния отбор го познаваме добре. Имат доста сериозни имена в състава, които са от дълги години в елита на България и с опит в Първа лига. Повечето от футболистите им ги познавам добре. Разучили сме ги, а и съм сигурен, че и те са направили всичко възможно да ни проучат. Особено от това, което играем в последните два мача, защото определено в последните две срещи играем по-различен стил от това, което беше преди това", каза Вили Вуцов.

Вуцов: Предпочитам да съм агресивен, а не да танцувам като балерина на пейката

Вуцов: Предпочитам да съм агресивен, а не да танцувам като балерина на пейката

Вижте коментара на Вили Вуцов след успешния му дебют срещу Крумовград

"Моите разбирания за играта са малко по-различни от това, което е било до този момент. Не казвам по-правилни или по-добри, а просто по-различни. Настроението в отбора е отлично. Играчите виждат, че поемаме по една нова посока. Знаят, че съм амбициозен човек и не съм дошъл да си губя времето или да губя тяхното", добави той.

"Наясно съм с титулярните 11. Няма мач, в който да не съм наясно с нещата още от понеделник. Само в първата среща не бях, защото не познавах толкова добре момчетата. Вече съм от три седмици в клуба и още от понеделник имаме план, върху който да работим. Краси Илиев в Добрич си падна на рамото и е под въпрос, за него ще преценяваме в последния момент дали ще започне титуляр, или не. Влади Узунов вече също е на линия, всички останали са здрави", завърши Вуцов.