Васил Шопов избра да продължи кариерата си в ЦСКА 1948 . Халфът се обвърза дългосрочно с "армейците", съобщават от клуба. Той се включи във вчерашната контрола срещу Пирин (Благоевград).

"Имах доста предложения от нас и от чужбина, но избрах ЦСКА 1948, защото хората от клуба бяха най-настоятелни и харесах високите им цели. Играл съм и в Трета лига, и във Втора Лига, така че това не е проблем за мен. Втора лига може да не е толкова качествена като футбол, но е доста трудна, дори по-трудна. В елита е пълно с отбори, които нямат особени цели", сподели Шопов.

"Познавам повечето момчета, така че лесно ще се адаптирам. Присъствието на земляци като Дени Александров и Ники Христов безспорно ще помогне", добави още Шопов, който разтрогна контракта с елитния Ботев (Пловдив).

"Благодаря на хората в Пловдив. Имах хубави моменти, имах и лоши. Оставам с добри чувства", добави той.

Халфът е юноша на Спартак (Плевен) и с особен заряд очаква първото гостуване за сезона.

"Жалко, че мачът е в Ловеч. Плевен е футболен град и публиката заслужаваше малко усилия да се оправи стадиона и Спартак да играе у дома. Спартак е на сърцето ми, но излизам за победа с екипа на ЦСКА 1948", добави още Васил Шопов.

ЦСКА 1948 осъществи трансфер в чужбина

ЦСКА 1948 осъществи трансфер в чужбина

"Червените" продадоха Мартин Тошев