Спортният и изпълнителен директор на Созопол Румен Димов коментира предстоящия двубой срещу Хебър Пазарджик от поредния кръг на Втора лига.

"Да, срещаме се два добри отбора, които имат амбиции за добро представяне в настоящата кампания и се надявам да повторим зрелищния двубой от първия полусезон игран в Пазарджик, но този път ние да сме победители. Наблюдавайки отбора на Хебър, мога да изкажа само суперлативи за това, което показват на терена. Те са отбор с футболисти от много добра класа, ръководени от отличен треньорски екип. Ще бъдат мотивирани и добре подготвени.

Поздравления за тях, но в понеделник на Арена Созопол главните действащи лица трябва да сме ние", коментира той.

Здравният казус с Николай Митов се задълбочава

Здравният казус с Николай Митов се задълбочава

Трябва да остане под карантина, въпреки негативния си ПСР

"В Созопол ние разполагаме с не по-малко класни треньори и футболисти. Отборът показва това, което знае и тренира и във всеки изминал мач вдига нивото си. Навлизаме в решаващ етап от първенството и всеки двубой ще бъде труден и ще е необходимо да даваме най-доброто от себе си за да печелим. Представянето ни на Арена Созопол е впечатляващо и е важно да продължим дългата серия от положителни резултати на домашна сцена. Сигурен съм, че ни чака здраво дерби", завърши Румен Димов.