Наставникът на Пирин - Уорън Фийни говори пред клубния сайт на "орлетата" относно предстоящия голям сблъсък с Локомотив (Сф) във Втора лига.

Ивайло Стоянов ще ръководи дербито от 26-ия кръг на Втора лига между Пирин (Благоевград) и Локомотив (София)

Ивайло Стоянов ще ръководи дербито от Втора лига между Пирин (Благоевград) и Локомотив (София)

Вижте всички съдийски назначения за 26-ия кръг във Втора лига

"Един срещу друг излизат двата най-добри отбора във Втора лига. Очаквам бърз, динамичен и интересен двубой. Локомотив е много качествен отбор, който винаги атакува и се стреми да води играта. Срещат се два отбора, които играят открит и комбинативен футбол, които се стараят да доминират по време на своите мачове, което не е никак често срещано в нашата група. Гостите имат много добри индивидуалности, всички знаете за тях. Ние също имаме класни играчи.

Отборите се познават добре, предполагам, че няма с какво да се изненадаме. Всеки има план за мача. Надявам се, че ще успеем да се върнем на победния път след загубата в Бургас. Отсъствието на Спас Георгиев е възможност за някой друг да влезе в стартовия тим и да помогне на отбора в този важен мач. Николай Бодуров тренира много добре през цялото време, но не бих казал, че на 100 процента ще бъде титуляр, защото знаете, че пропусна голям брой мачове и му липсва игрова практика", заяви мениджърът на "орлетата" Уорън Фийни в интервю пред www.fcpirin.com

Бодуров се завръща в игра за Пирин след изтърпяно наказание от седем мача

Бодуров се завръща в игра за Пирин след изтърпяно наказание от седем мача

Повежда защитата срещу Локомотив (София)