Треньорът Петко Петков говори пред клубната телевизия на ЦСКА 1948 малко преди тимът да потегли за Кърджали, където ще има решителна визита на Арда.

Г-н Петков, остават броени часове до мача с Арда, решаващ за баража, очакванията ви?

ЦСКА 1948 разби Локо (ГО), Ботев (Гълъбово) излъга Царско село

ЦСКА 1948 разби Локо (ГО), Ботев (Гълъбово) излъга Царско село

"Червените" излязоха на втора позиция във временното класиране

- Всеки един от футболистите, треньорския щаб, клуба е наясно с важността на тази среща. Знаем точките, знаем мачовете, които остават. Този двубой ще реши участието ни в баража. Аз съм сигурен, че отборът е готов и ще даде всичко от себе си.

Има ли напрежение, повече от обичайното?

-Нашият отбор играе всеки мач под напрежение. В никакъв случай не искам да го свалям, защото на всеки е ясно в какъв клуб работим и какви са нашите цели. Футболистите трябва да свикват и въпреки напрежението да дават всичко от себе си.

Ситуацията е такава, че нулево равенство вероятно ще удовлетвори Арда, а голово равенство ЦСКА. Очаквате ли тактическо надхитряне или всеки ще търси победата?

- Ние ще играем твърдо за победа. Няма да променяме абсолютно нищо в нашето поведение на терена. Арда е от стойностните отбори в група и ще стане добър мач.

Вижда ли се приповдигнато настроение в съблекалнята през последната седмица?

- Абсолютно! Всеки разбира ключовото значение на мача, настройват се футболистите. Нормално обстановка.. Те са готви за този мач.

Какво си пожелавате за интервюто, което ще направим в неделя около 17,00 ч?

- Да сме постигнали благоприятен резултат, който да ни дава право за баража. Това е било винаги наша цел . Просто се надявам да сме доволни.

Няколко думи към феновете, които ще потеглят или вече са потеглили към Кърджали?

- Както винаги да ни подкрепят във всеки момент, да са зад нас. Аз им благодаря предварително, защото съм сигурен, че ще го направят.

Петко Петков: Победа над Арда ще прати ЦСКА 1948 на бараж

Петко Петков: Победа над Арда ще прати ЦСКА 1948 на бараж

"Предстои ни труден мач"