Спортният директор на Арда (Кърджали) Емил Кременлиев поиска доживотно изваждане от футбола на съдията Станислав Ставров, а причината е свързана с отсъжданията на рефера по време на сблъсъка с Царско село от последния кръг на Втора лига, загубен с 0:1 в Кърджали.

"Смятаме, че с неговите отсъждания, той повлия на резултата. Очаквам да махнат Станислав Ставров завинаги. Още четвъртък, когато рабрахме назначението се изправихме на нокти. Много колеги от други клубове ни се обадиха и казаха "Добре дошли в нашия клуб". Имало много такива, които са ужилени от него. Аз им казах, че не мисля, че това ще стане, но стана. Всеки клуб като чуе къде е назначен, веднага започва да търси какво се случва. Защо точно него и на нашия мач го избраха ми е непонятно, при положение, че има толкова много арбитри", коментира Кременлиев пред колегите от livesport.

"Прякорът на него му е Камикадзето. Така ми казаха много колеги, че го наричат. Проследих му кариерата назад. Много рецедиви има - махан, връщан, и така нататък", добави бронзовият медалист от САЩ 94'.

Царско село спечели гостуването си на Арда с 1:0

Фамозен гол реши дербито на Втора лига между Арда и Царско село

Георги Минчев се превърна в герой за столичани