Треньорът на Хебър Николай Митов обяви, че селекцията в отбора е приключила. Той определи като спекулации информациите, че клубът от Пазарджик иска да се подсили с нападателите Валери Божинов и Илиян Мицански. 

"В последните дни определени издания заливат медийният поток с "новини" за предстоящи трансфери в Хебър. Други после препечатват тези дезинформации без да си проверяват източниците на достоверност. Цитират се дори суми на заплати. Първо беше Божинов, а сега Илиян Мицански. Твърдо заявявам, че това са стопроцентови спекулации, които обаче вредят на отбора ни.

Както обявих на първия сбор след зимната ваканция: Хебър приключи със селекцията. Играчите, които съм искал тренират в тима и други няма да привличаме. Групата за лагера в Турция е уточнена и в понеделник заминаваме на лагер без да има допълнения в състава.

Тази година полагаме една здрава основа, на която през лятото ще стъпим в преследване на по-сериозни цели. Сега задачата ни е да обиграем отбор и да се утвърдим във Втора лига", заяви Митов.

Хебър започва подготовка с новопривлечените Законов, Стоичков и Папазов

Хебър започва подготовка с новопривлечените Законов, Стоичков и Папазов

Николай Митов се учуди на въпроса за освобождаването на Георги Андонов