Мениджърът на Арсенал Унай Емери сподели мнението си за загубата на тима му от Кристъл Палас с 2:3. "Топчиите" пропуснаха ценна възможност да се откъснат в битката за Топ 4.

"Това е много лош резултат за нас. Наясно сме как у дома трябва да печелим, печелим, печелим, както правехме досега. Днес играхме срещу съперник, който има добри играчи. Първият гол им даде увереност. Вторият им гол пък сне нашата увереност.

През първата част не контролирахме добре събитията. Да, имахме владението, но те се защитаваха дълбоко и добре. При статичните положения обичайно се справяме по-добре, но днес не стана.

Снимка 419421

Източник: Twitter

Бяхме постоянни, но бе и трудно да поддържаме високо ниво във всеки един момент. Резултатът е разочароващ и ще трябва да анализираме случилото се. В сряда имаме друг шанс - срещу Уулвърхемптън. Прогресираме, а това ни дава шанс в борбата за Топ 4. В сряда трите точки ще ни дадат възможност да се утвърдим на позициите си. Загубихме днес, но нищо не е свършило. Ако победим в сряда, което знаем, че ще е трудно, тогава нещата ще са в нашите ръце", каза Емери.

Арсенал загуби от Кристъл Палас на собствен терен с 2:3

Арсенал загуби от Кристъл Палас на собствен терен с 2:3

Драматичен развой на срещата