Краят на сезона във Висшата лига е далеч и Арсенал все още няма голямо предимство, за да говори за титлата, но известният букмейкър "Stake" не мисли така. Според него "артилеристите" вече са показали достатъчно и е сигурно, че короната ще бъде тяхна.

"Stake" показа, че не се шегува в преценката си, като започна да изплаща печалби на всички, които преди сезона са заложили, че Арсенал ще бъде шампион. Всичко изглежда малко налудничаво, тъй като клубът от Северен Лондон е само с пет точки пред Манчестър Сити и има мач по-малко, като остават 17 кръга преди края на сезона.

"Арсенал е шампион този сезон във Висшата лига. Видяхме достатъчно от "артилеристите", за да вземем решение да започнем да изплащаме на тези, които са заложили на Арсенал да спечели титлата, така че феновете, които вярваха преди началото на сезона, не трябва да чакат повече. Въпреки факта, че бяха пети фаворит преди началото, те играят в страхотен стил и са начело в таблицата. Не виждаме как Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед или други съперници могат да ги хванат. Ще изплатим хиляди лири, за да може партито в червената част на Северен Лондон да започне", казва букмейкърът.

Коефициентът за шампион на Арсенал преди сезона беше 29. Той дава възможност за големи печалби, но засега няма информация за космически суми. Най-високата разкрита сума е 14 000 паунда.

Арсенал осъществи втори трансфер през януари

Арсенал осъществи втори трансфер през януари

Клубът привлече Якуб Кивиор