Бившият полузащитник на Арсенал Джак Уилшър е на път да стане треньор в американската МЛС, след като е впечатлил по време на интервюто в Колорадо Рапидс.

В момента той води младежкият тим на Артилеристите до 18 години, но има голяма вероятност да получи шанс да работи като главен наставник, след като американският отбор се раздели с Робин Фрейзър миналия месец.

Защитник на Арсенал стана жертва на интернет тормоз

Защитник на Арсенал стана жертва на интернет тормоз

Избухването на редица военни конфликти по света превърнаха социалните мрежи в поле на дигитална битка за привържениците на отделните страни

Уилшър иска да заеме позицията, за да започне да трупа опит в треньорската професия, но засега все още няма споразумение.

Колорадо и Арсенал са свързани от общ собственик - Стан Крьонке, което също оказва своето влияние. Рапидс направиха лош сезон и ще завършат последни в Западната конференция.

Уилшър води младежите на Арсенал от лятото на 2022-а, след като прекрати кариерата си, която бе в последните години бе изпълнена с контузии. В първия си сезон той изведе отбора до финал за младежката ФА Къп и впечатли мениджърът на Академията Пер Мертезакер.