Треньорът на Арда Александър Тунчев бе крайно разочарован след тежкото поражение с 0:4 от Левски в двубой от 22-ия кръг на efbet Лига.

"В това, че оставихме необезпокоявани футболистите на Левски да шутират към нашата врата. Знаехме силните страни на футболистите на Левски, но гледахме отблизо. Ние имахме ситуации, но когато не успяваш да отбележиш, а ти вкарат гол.

Определено имаше напрежение и си личеше у някои от футболистите. Напуснаха ни основни футболисти и се видя, че те са били доста важни за нас.

Трябва да се работи и да се постигат победи. Тези победи трябва да дойдат с битка, която на моменти не предлагаме.

Да, имахме проблеми преди мача. Деян Лозев е с температура, Боби Цонев е с температура, но това не е оправдание. Ако не можем да си подаваме топката, поне да се сбием, да покажем характер.

Със сигурност искам отборът да изглежда като едно. Трябва да покажем, че това състояние и резултати е плод на нещо, което не е вътре при нас.

Във всеки един мач излизаме да побеждаваме, без значение дали успяваме или не. Купата е по-прекият път към Европа, но към момента е несериозно да говорим за Купата", завърши Тунчев с поглед към предстоящия мач за Купата срещу ЦСКА.

Левски - Арда 4:0 в двубой от efbet Лига

Зрелищен Левски разказа играта на Арда и поглежда смело към Топ 3

Сините се забавляват