Старши треньорът на Арда Кърджали Стамен Белчев сподели пред "Мач Телеграф" очакванията си за предстоящото гостуване на Славия.

Той разкри, че се надява доброто настроени и игра от победата в последната среща над Локо Пд с 5:1 да ги види и при визитата на "белите" в София.

Ивайло Стоянов ще свири ЦСКА - Берое

Ивайло Стоянов ще свири ЦСКА - Берое

Вижте всички назначения

"Очаквам да продължим с доброто представяне от последния мач. Изправяме се срещу сериозен противник, какъвто несъмнено е Славия. Те вървят във възходяща линия, но и ние показахме, че сме способни на това. В общи линии се познаваме добре с отбора на "белите". Мисля, че това ще е един тактически сблъсък и детайлите ще решат неговия изход. Няма с какво толкова да се изненадаме, въпросът е да бъдем концентрирани. Нормално след победата над Локомотив Пд да е приповдигнато настроението, но аз и момчетата сме здраво стъпили на земята. Има още много неща върху, които трябва да работим и да подобряваме. Използвахме паузата за тренираме и да надградим", започна Белчев.

"Още не е ясно дали ще мога да разчитам на Ласана Ндиайе и Ел Мами Тетах. Получих уверение, че те ще са на линия за гостуването на Славия, но на този етап още нямам яснота. Дано да получат картотеките си. Нямам кадрови проблеми с изключение на Иван Тилев, който изпитва леки болки и за него ще решавам в последният момент. Съставът ми е ясен, имам може би две въпросителни. Чакаме да се приберат Давид Кики и Алекс Петков, които имаха ангажименти с националните си отбори и да видим какво им е състоянието. Тетах беше също ангажиран с националния отбор на Мавритания и взе участие в една от двете срещи", сподели Белчев.