Новият старши треньор на Арда Славко Матич даде интервю за "Тема Спорт", в което сподели целите си начео на кърджалийци. Бившият защитник на ЦСКА и Славия е работил не само в Сърбия, но и в Катар, Словения и Китай.

"Бързо постигахме договорка, почти веднага, след като получих оферта от ръководството на Арда. Не съм мислил много", заяви Матич.

"Доволен съм от видяното в контролата с Берое. Хубаво е и че победихме. Момчетата приеха нещата, които правихме на тренировките, и приложиха всичко. Винаги следя първенствата, в които съм играл като футболист или съм работил като треньор след това. Специално от българското първенство тази година изгледах на живо много мачове. Сега гледах и доста срещи на Арда на записи, така че съм запознат с качествата на почти всички отбори", отбеляза сърбинът.

"Имах оферти от други два отбора от елита на Сърбия, но мисля, че Арда и България са по-добър излаз за мен. Затова и приех тяхното предложение. Условията на базата са перфектни. Аз и екипът ми имаме всичко, което ни трябва и ни е необходимо за постигане на добри резултати и развитие на отбора. Имаме спокойствие, хубави терени. От нас се иска само да работим на 100% за Арда и вече го правим", добави Матич.

Африканец се бори за одобрението на Славко Матич

Африканец се бори за одобрението на Славко Матич

Брахима Коне за последно е играл в гръцкия Диагорас