Старши треньорът на Арда Николай Киров сподели пред "Тема Спорт", че играчите са спокойни въпреки ръководните промени. Специалистът е категоричен, че нищо в отбора не се е променило и продължава постарому с нужната сигурност. Той коментира и днешния съперник - Локомотив София. Домакинството е първо за сезона за сините, след като предишните две - с ЦСКА и Лудогорец бяха отложени.

"Отнасяме се с респект и уважение към всеки съперник. Наблюдавахме играта на Локо София в мачовете от началото на сезона. Имат своите силни страни, трябва да се справим с тях. Дано успеем да им намерим слабите и се възползвахме от тях. Относно промените в клуба, това са неща, които стават над нашето ниво, така че няма смисъл да ги коментираме. Играчите са спокойни. Сигурността, която имаше досега, продължава", категоричен бе Белия.

Арда - Локомотив (София), развой на срещата по минути
на живо

Арда - Локомотив (София), развой на срещата по минути

Ники Киров и Иван Колев трябва да измъкват отборите си от налегналата ги временна игрова криза

В групата ще попадне централният защитник Алекс Петков. Той дълго време се възстановяваше от контузия. Малко е вероятно обаче да започне сред титулярите. Сред 18-те ще е и другият, който отсъстваше заради травма, Светослав Ковачев.

"Хубавото е, че нямаме наказани. Има дребни болежки, но всичко е наред, няма място за притеснение", сподели Киров.