Треньорът на Арда - Николай Киров - ще подготви два списъка към ръководството. Наставникът на кърджалийци най-късно до края на месеца трябва да вземе решение на кои играчи ще разчита и на кои не за следващия сезон. 48-годишният специалист се завърна начело на тима в края на февруари и подписа договор за година и половина.

Куп играчи на Арда са с изтичащи договори през лятото. Вратарят Анатоли Господинов, Пламен Крачунов, Иван Коконов, Лъчезар Котев, Милен Стоев и Ел Мами Тетах са с контракти до юни и след края на сезона може да напуснат като свободни агенти, ако не преподпишат. Те вече могат да водят свободни преговори и да парафират предварителни споразумения с други клубове. Треньорът трябва да посочи на кого ще разчита от тях, както и на кои позиции ще иска да подсили тима си.

Николай Киров ще може да разчита за днешното домакинство на подсилване в състава, тъй като в сметките му се завръщат след наказания Пламен Крачунов и Принц Окези, а след контузия се завръща Густаво Каскардо, докато Феликс Ебоа Ебоа ще бъде готов за гостуването на Лудогорец на 15 април. По този начин Арда ще има коренно различна защита от тази при загубата от Етър (1:2), пише "Тема спорт".

В Арда не приеха никак леко разочароващата загуба от Етър

В Арда не приеха никак леко разочароващата загуба от Етър

Собственикът на кърджалийци привикал на разговор всички футболисти