Наставникът на Арда Николай Киров сподели мнението си след победата с 2:1 над Славия. Той призна, че трите точки са много важни, защото в състава е имало напрежение.

"Най-важното нещо са трите точки, защото имаше напрежение в състава. Хубаво, че бяхме амбицирани и успяхме да поведем с две гола. Тогава ситуацията е специфична. Допуснахме гол в края на първата част, а след това стояхме стабилно. Победата е важна от психологическа гледна точка. Състезателите имат по-големи качества, от това, което показваха.

Направихме тактическа промяна. През първото полувреме бяхме с офанзивен триъгълник, а през второто с дефанзивен. Това беше промяната, която направихме на почивката. Неприятно да не можеш да използваш целоста на състава. Налага ни се в трети пореден мач в състава да нямаме защитник. Неприятно е. Получиха се и травми. В тези три двубоя не успяхме да използваме целостта на състава. Надявам се някой да се възстанови през идната седмица.

Мисля, че ние трябва да се концентрираме върху изявите си на терена. Не гледам класирането. Работим да подобряваме двете фази на игра в нашия отбор, защото там имаме доста резерви. Дано напрежението да отпадне. Да мислим първо за възстановяване на контузиите, а след това да се търси стил, система. Това са важните цели и задачи".

Загорчич призна: Аз с шефовете не говоря изобщо

Загорчич призна: Аз с шефовете не говоря изобщо

След загубата на Славия от Арда