Вратарят на Арда Иван Караджов коментира равенството с Левски 0:0. Стражът бе доста откровен в интервюто пред "Диема", в което обяви, че пие успокоителни след всеки мач. 

"Според мен надиграхме Левски, особено второто полувреме. Както се казва, не стигна, но както и да е. Много добра игра от нашия отбор, щастлив съм. Трябва да продължаваме по същия начин, за да си гоним нашите цели. Господинът, който ръководеше нещата, направи така, че ни изнерви и да не можем да играем нашата игра от предния мач. Въпреки това през второто полувреме играхме добър футбол и ще продължаваме да го правим.

Доста положително работим с Матич. Мен ме нямаше първите няколко дни. Дойдох тук и играхме добре срещу ЦСКА и днес също. Надявам се и занапред да е така. Има огромна роля той в това нещо. Каквото зависи от нас, ще го правим и ще даваме всичко от себе си. Доста важно е, че е мотиватор. На 32 години съм и не съм срещал такъв треньор. Може да попитате и другите момчета в отбора, те ще кажат същото. Доста хора трябва да взимат пример от него. Опитваме се да играем футбол и така трябва да се развива българският футбол, защото отиваме с националния отбор - ядем шамарите и хората ни псуват.

Арда и Левски направиха 0:0 в efbet Лига

Арда и Левски не успяха да си вкарат след битка в Кърджали

Домакините създадоха повече положения

За тримата симпатяги в черно много мога да кажа, но нас само ни глобяват. Те имат голяма роля, че футболът е на такова ниво. Докато не се оправи това нещо... То не може всеки мач, аз съм на успокоителни след всеки мач. Да ни оставят да играем футбол. Отиваме на "Армията" - пребиват ни, мачът тук - пребиват ни. Червените картони трябва да ги пропуска, прегледайте ги на записите и ще видите. Ако аз бях отсреща в такава ситуация, щяха да ми дадат шест червени картона. Още много мога да кажа, но после аз ще го отнеса. Нека играем футбол и по-добрият да ни победи. Те какво, палят си колите и си тръгват. Ние семейства има да храним. 

"Надиграхме ЦСКА на "Армията", а днес показахме още по-добър футбол. По същия начин ще играем и в Разград. Има млади момчета, които да се развиват и да изкарват пари от футбол", завърши Караджов.