Защитникът на Арда Матеус Леони би останал в България, стига да получи подходяща оферта. Бразилецът има договор до края на сезона, който няма да бъде подновен и той става свободен агент.

"Миналата година мислех да се върна в Бразилия, но сега желанието ми е да остана в България и в Европа. Разбира се, че никога не затварям вратите си за Бразилия, но ако имам възможност да остана тук в Европа, ще е за предпочитане", коментира Леони пред "Futebolnaveia".

"Ако получа оферта от много добър и голям клуб от Бразилия, ще бъде много трудно да кажа "не", добави той.

"В България съм вече от три години и мога да общувам ежедневно с моите приятели. Колкото повече слушате, толкова повече може да научите."

"Семейството е наш стълб и освен футболът, създаването на семейство беше една от моите мечти, която вече осъществи и съм много щастлив. Когато се роди синът ми, бях далече от него и жена ми. Срещнах го, когато той вече беше навършил 3 месеца. Това беше един от най-трудните моменти в моя живот. Въпреки че се забавлявах тук в България, беше много трудно да остана далече от тях. Днес те са до мен, което е много добре", каза още Матеус Леони.

Ето кои се разделиха с Арда, други напускащи няма да има

Ето кои се разделиха с Арда, други напускащи няма да има

Списъкът е дълъг