Арда е набелязал три попълнения за зимната си селекция. Това разкри пред "Тема спорт" президентът на кърджалийци Петър Пешев. Преди дни старши треньорът Стамен Белчев заяви, че клубът вече е започнал работа по селекцията за пролетния дял още отсега.

"Движим нещата. Имаме двама-трима набелязани и се надявам, че ще ги привлечем през зимата. Толкова играчи ни трябват и ще привлечем трима. Повече не са ни нужни. Селекцията ни няма да е мащабна както лятото. Трябва само да надграждаме", сподели шефът на новака в Първа лига.

Стамен Белчев: Работим по зимната селекция на Арда

Стамен Белчев: Работим по зимната селекция на Арда

"Трябва да намерим точните хора"

Пешев обяви, че всичко около датите за зимната подготовка вече е уточнено. Тимът ще има два лагера. Първият ще е от 10 до 18 януари в Момчилград и ще включва максимум една контрола. Вторият ще е в Турция от 20 януари и ще продължи 16 дни. За там вече са предвидени повече проверки - 5 или 6. Тепърва предстои да се уточнят съперниците, като се очаква някои от тях да са доста сериозни.

"Нещата ги движи Стамен Белчев. Това са параметрите, които заедно уточнихме", сподели още Петър Пешев.

Утре кърджалийци приемат Царско село на "Лаута".

"Надявам се да се върнем към победите. Спас Делев вече е готов за игра и ще ни помогне", добави президентът на Арда.

Тимът е без успех в последните си три срещи - две загуби от Дунав и Левски и равенство с Ботев в Пловдив в последния кръг. Ръководството заедно с фен клуба организира екскурзия за привържениците за двубоя с Царско село, който е утре от 15:30 часа.