От Арда отговориха на Крумовград, след като снощи крумовградчани излязоха с официална позиция, че са получили отказ от "персона с неясен статут" в Арда Кърджали - Рамадан Яшар, отборът да домакинства на "Арена Арда" вместо на футболен комплекс "Никола Щерев-Старика" в Пловдив.

Ето какво написаха от Арда Кърджали:

"До "персоните с ясен статут" от ПФК Крумовград

Уважаеми господа, първо искаме да Ви поздравим с постигнатите успехи и резултати. Но тук е моментът да отбележим, че пътят, който вървите в момента, ПФК Арда го извървя преди много години. Важно е да отбележим, че вървейки по този път, ние не сме искали нищо даром. Вие твърдите, че сте били инвестирали седем цифрена сума в Арда. Тук е моментът да отбележим, че ние като ръководство издържаме ПФК Арда в последните три години. Категорично заявяваме, че през тези години ние сме получавали

финансови средства единствено от спонсори, които са известни на всички и от феновете, които си купуват билети за мачовете на ПФК Арда. Тази седем цифрена сума, за която говорите, да я бяхте инвестирали в строежа на свои собствен стадион, с което да ускорите процеса и да играете на ваш стадион. Какво е било преди нашето управление и какви суми сте давали, нас не ни интересува. Ние говорим изцяло за управлението на клуба под наше ръководство. Тук е мястото да отбележим, че освен първия отбор на ПФК Арда , ние издържаме още осем гарнитури деца, юноши и девойки, които се трудят и чакат своя шанс да играят на "Арена Арда". Ние, като ръководство на клуба инвестираме в терени и съблекални, които поддържаме и даваме възможност за развитие на школата. Така ние не чукаме на чужди врати и не се молим.

Относно Рамадан Яшаров, който е част от ръководството на ПФК Арда . Редно е да Ви попитаме, защо му се обаждате по 10 пъти на ден и искате разрешение да играете на "Арена Арда", при положение, че твърдите, че е персона с "неясен статут"? Уважаеми господа от ПФК Крумовград. Научете се да приемате думата НЕ за отговор и да разберете, че светът не се върти около Вас. Запомнете: Арена Арда е бил, е и ще бъде дом единствено на ПФК АРДА. Пожелаваме Ви успех и бъдете здрави!

П.С. Също така вярваме, че имате да решавате много други проблеми, освен този със стадиона, които са публична тайна."

Скандално: Арда не позволява на Крумовград да играе домакинските си мачове в Кърджали

Скандално: Арда не позволява на Крумовград да играе домакинските си мачове в Кърджали

Терена щял да се повреди