Старши треньорът на Арда - Александър Тунчев засипа с похвали своите футболисти, които направиха обрат срещу Ботев (Пловдив), за да спечелят с 2:1. Ето какво каза наставникът на тима от Кърджали:

"Не беше никак лесно. Не загубихме кой знае колко мачове и играхме добре, но не биехме. Днес имаше леко напрежение в отбора, което се видя и в началните минути. Не стартирахме добре. Почнаха да ни се получават нещата и допуснахме гол след наша грешка. Отборът се вдигна, прояви търпение и пренесохме добрите неща, които правихме през седмицата, и днес в мача".

"Тези три точки са плюс за нас. Ботев в последно време набра скорост и се доближи до нас. Този мач се решаваше кой от двата отбора ще е в по-добра позиция за пролетта. Радващото е, че бихме в продължението, тъй като бяхме постоянни в хода на целия мач", допълни бившият бранител.

"Вътрешно се надявахме да имаме шанс в края. Имаше напрежение, че не биехме последно време. Ние играем добре, създаваме ситуации и знаех, че рано или късно победата ще дойде", завърши Тунчев.

Арда победи Ботев (Пловдив) с 2:1

Арда посече Ботев (Пловдив) в края и завърши годината с победа

Гол в добавеното време донесе успеха на тима