Наставникът на Арда - Александър Тунчев говори относно очакванията в отбора за пролетния полусезон в българския шампионат. Той коментира трансферите в отбора, както и каква подготовка предстои за тима от Кърджали. Ето какво каза той пред dsport:

"Доста преди края на тази година бяхме набелязали тези двама състезатели и се радвам, че ръководството успя да ги привлече", каза той относно привличането на Абубакар Тунгара и Радослав Цонев.

Арда се размина с нападател от efbet Лига

Арда се размина с нападател от efbet Лига

Секулич остава в Ботев (Пд)

"Нашият собственик водеше преговорите. Той се занимаваше с абсолютно всичко, аз нямам представа как са се развили нещата. Това говори за сериозност от негова страна и искаме Арда да върви напред".

"Преди началото на сезона имахме разговори и той имаше нужда да смени обстановката. Той от доста време е в Арда и мисля, че сега е точният момент да потърси някъде другаде да покаже качествата си", заяви той по повод напускането на Тонислав Йорданов в посока Берое.

Арда предпочита да вземе български нападател, заяви Тунчев: "Предпочитаме българи и ако успеем да привлечем българин, това ще е плюс за нас. Доста е трудно, защото в момента няма свободни играчи и затова гледаме чуждестранни играчи, не мога да кажа, че чакаме само българин. Ако намерим българин, това ще бъде плюс за нас, ако ли не, ще се постараем да привлечем добър играч от чужбина".

"Да, към момента търсим единствено нападател. Ако изскочи добър футболист, то може да се случи нещо, но към момента не мисля, че ни трябва нещо допълнително", допълни треньорът на кърджалийци.

Тонислав Йорданов приключи взаимоотношения с Арда

Тонислав Йорданов приключи взаимоотношения с Арда

Това стана след разговор със спортния директор Ивайло Петков