Трикратният победител в IT-лига състав на Телелинк и във втората си среща от груповата фаза в гр. „D" постигна убедителна победа с 8:0 срещу тима на Телерик. С отлични прояви за победителите бе Стилиян Цикалов, който отбеляза четири от попаденията, Лазар Друнчилов се отчете с два гола, както и Иван Цонков, а Стефан Добрев от Телерик си отбеляза автогол.

В другата среща от групата дебютантът в лигата Синовейт постигна и първата си победа надделявайки с 4:1 над Транс Телеком. Въпреки че поведоха с гол на най-добрия си състезател Анастас Василев, момчетата от Транс Телеком отпаднаха физически и логично загубиха срещата след хеттрик на Момчил Момчилов и попадение на Иван Димитров от Синовейт.

Събуди се най-после и тима на Евроком Кабел. „Кабелджиите", които също са трикратен победител в лигата спечелиха с „класическото" 3:0 срещу другия дебютант в турнира Опенкод след голове на Мариян Кръстев, Борислав Георгиев и Светозар Георгиев.

Последната среща за вечерта в гр. „Е" бе между отборите на Микрофокус и ITSS. С по-добра игра и движение по терена съставът на Микрофокус постигна убедителна победа с 5:0 след голове на Стефан Христов на два пъти, Иво Гайдаджиев, Любослав Асенов и Милен Ковачев.

Резултати:

Гр. „D"

Телелинк - Телерик 8:0
Синовейт - Транс Телеком 4:1

Гр. „Е"

Евроком Кабел - Опенкод 3:0
Микрофокус - ITSS 5:0

Временно класиране:

Гр. „D"

1.Телелинк 6 т.
2. Синовейт 3 .
3. Телерик 3
4. Транс Телеком 0

Гр. „Е"

1. Микрофокус 4т.
2. Евроком Кабел 4
3. Опенкод 1
4. ITSS 1

Програма:

22.01.2009 г. (четвъртък)

Гр. „F"

19.00 часа
Сап Лабс - И:ФАО България
19.45 часа
Кодикс - Мусала Софт

Гр. „G"

20.30 часа
Мин. на правосъдието - Хюлет Пакард
21.15 часа
ITCE - Технологика