Проведе се единадесетата кръгла маса организирана от Топспорт.бг и вестник „Топспорт" , със съдействието на Еврофутбол и хотел „Бест уестърн сити", който бе любезеният домакин на събитието. Темата на дискусията Топспор беше „Представянето на участниците ни в европейските клубни турнири".

Актуалната тема дискутираха известните футболни специалисти и бивши професионални футболисти Стефан Стайков, Методи Томанов и Бойчо Величков.

Бившият вратар Стефан Стайков бе заел страната на Левски. Сърцатият бранител Методи Томанов пое ангажимента да разнищи проблемите, които съпътстват тима на ЦСКА в последно време. Бившият изпълнителен директор на Локомотив (София) и нападател на тима Бойчо Величков разказа за състоянието на отбора на „железничарите".

Разбира се грандиозното представяне в европейските турнири на Левски София бе тема номер едно. Разговорът протече около представянията на сините футболисти и главно около мача с Киево провел се онзи ден в град Верона, Италия.

По повод представянето на „сините", Стефан Стайков заяви: „На това ниво Левски показват много силна игра."

На въпрос към  Стайков дали е изненадан от изявите на любимия си отбор той отговори: „Аз изненадан?! Няма такова нещо. Ние не продаваме играчите си и това дава резултат. Последните 2-3 години Левски играе много добре. Момчетата отидоха и показаха, че могат да играят и на чужд терен. Победите на Левски се дължат  на колективната игра на футболистите и тяхното разбирателство. "

Стефан Стайков препоръча на треньора Станимир Стоилов да намери един централен защитник като каза, че трябва да е българин. Синият фен, както той сам се наричаше, смъмри треньора, че един чужденец не би могъл да даде всичко от себе си, както един юноша на Левски би направил и очаква новите попълнения пак да са от България.

„Ще отдадем заслуженото на четирите отбора, но, мисля че и времето на Левски дойде, защото на 2-3 пъти пропускаха шансовете си да влезнат в групите на Шампионска лига. За жалост при нас нещата не вървят по този начин. Не футболистите, а от ръководството са виновни за слабата игра на ЦСКА" каза Томанов, като не криеше и задоволството си от това, че все пак червеният тим е продължил в битката за Купата на УЕФА.

„Мисля че това е таван за този отбор." Това каза Томанов по повод представянето на „червените". Той постоянно упрекваше ръководството на ЦСКА и по никакъв начин не обвини играчите на червените за тяхното слабо представяне."Стратегията на този отбор мирише от към главата" лаконичен бе червеният ветеран.

Запитан дали в отбора на ЦСКА не е имало подценяване при играта им срещу Хайдук , Победителят на Ливърпул заяви, че според него не е имало такова. Просто футболистите не били имали стратегия  и заяви твърдо, че нещата в лагера на „червените" няма да се оправят скоро време заради ръководството.

„Уредени мачове бол!", възкликна Методи Томанов. „Трябва да не гледаме на нещата под такъв ъгъл. Българският футбол е стигнал до дъното. Левски успяха с четирима стари играчи, четирима нови попълнения от детско-юношеската школа и двама великолепни чужденци."

Бившият бранител изрази недоволство като намекна за проблема с базите на стадион „Българска армия", които общината не пожела да даде на Васил Божков.

Легендата на Локомотив (София) , Бойчо Величков пък бе по-скромен относно представянето на „железничарския" тим. Той сподели, че българският футбол просперира. Бившият играч на Локо не скри задоволството си по повод  продължаването на четирите български отбора в европейските турнири.Съща така заяви, че според неговото скромно мнение тимът от квартал „Надежда" има нужда от ново попълнение, което още да освежи и без това чудесната атмосфера в отбора.

„Един от пътищата към успеха е точно нашият. Гигов бе един от най-щедрите президенти на футболните клубове в България. Пари се дават и ще се дават само за свършена работа.Ако направят нещо повече Гигов обещава още бонуси",  каза Бойчо Величков, като заяви, че парите безспорно помогнали на отбора на Локомотив и отново показа желанията си за привличане на още няколко нови футболисти.

На въпрос каква е целта на  „железните" Величков заяви, че е преминаване в груповата фаза на турнира за Купата на УЕФА и още по-добро представяне в България.

Тримата футболни специалисти  проведоха и кратък разговор за манталитета на българските фенове. Бойко Величков каза, че поведението на българските запалянковци се променя към по-добро и това го радва.

„Мисля че Левски могат  да се преборят с Вердер.Като играеш с мачове с такива колоси, даваш повече от себе си",  каза обнадеждаващо за сините фенове в края на дискусията Стефан Стайков.