Анализаторът на Topsport.bg Велислав Вуцов сподели мнението си за предстоящото в събота Вечно дерби между ЦСКА и Левски.

Тежък и непредвидим при всяко положение мач. И двата отбора в никакъв случай не са в добро и нормално състояние. Първо имат вътрешни и организационни проблеми и второ-игрови. Като на Левски раните са далеч по пресни и по болни за разлика от червените. Аз в никакъв случай няма да коментирам проблемите в Левски, защото не ми е работа и приоритет, но видимо това са неща свързани с вътрешни проблеми в клуба и те трябва да си ги решават сами. При всяко положение това все пак е голям проблем за сините.

Проблемите в ЦСКА са свързани най-вече с финансирането. Там никой не знае какво точно се случва. Това са страничните неща за двата клуба, които при всяко положение по някакъв начин влияят, но чисто спортно-технически ЦСКА имат леко преимущество.

От началото на сезона в играта на отбора се забелязва леко подобрение и по-добри резултати в аспектите - борба, агресия, статични положения -аз това го отдавам на стабилността на играчите, която те най-вече получават от старши-треньора си, който и в добри и лоши моменти се вижда, че застава зад гърба им.

Аз не съм съгласен с определенията в Левски, че това са слаби футболисти и те нямат качества, което дълго време се набиваше и втълпяваше на хората от повечето техни ръководители. Сега е моментът тези играчи да се поотърсят от това твърдение и да започнат да показват потенциала и качествата си, които са дали основания да бъдат привлечени в отбора. Мачът предразполага да бъде равностоен и интересен, и дано феновете напълнят трибуните на стадиона.