Футболният треньор Стефан Грозданов препоръча специално за читателите на Topsport.bg два мача от днешния кръг в Серия "А".

Палермо - Ювентус Х

Този мач ще завърши наравно по няколко причини. Първата е, че Ювентус въпреки, че е гост няма за къде повече да губи. След като падна в къщи от добре представящия се срещу фаворитите Удинезе(1:2) е редно да вземе нещо от Палермо. Да не забравяме, че в последния кърг Палермо затрудни безкрайно много Интер в Милано като поведе с 2:0 и разигралия се дебютант за Интер Пацини успя да вкара два гола и да предизвика победния за 3:2. Така, че все пак този мач клони към равенство.

Чезена - Катаня Х

На пръв поглед този мач изглежда домакински. В миналия кръг Чезена успя да изравни в края на срещата като гост на Лече за 1:1. Би трябвало да спечели сега като домакин. Още повече,че Катаня загуби преди това мач на собствен терен от Милан с 0:2. Но тъкмо факта, че отборът се лиши от точки в къщи сега ще гони реми. А в Италия равенствата са най-логичните. Затова на тази среща може да се даде равенство.