Днес започва 11-ият кръг в "А" група. Днешната програма предлага няколко интересни двубоя. Дербитата са с участието на Левски и ЦСКА, които приемат Локо (Пд) и Берое. Като краен изход едва ли и двата тима ще допуснат някаква изненада. Коефициентите за победа на столичните грандове са и твърде малки. Затова ви предлагаме да пробвате залог "гол-гол" на Левски и Локо (Пд), а подобно решение не е лишено от логика и на мача ЦСКА - Берое.

Иначе интересен като коефициент е мачът Академик (Сф) - Пирин. За тази среща ставките надвишават 2,50 и за трите знака в повечето букмейкърси къщи. Предлагаме ви като най-вероятен изход знак "хикс", предвид стабилната игра на Пирин като цяло и изключително домакинската игра на "студентите".

В двубоя Сливен - Монтана може да пробвате по-смело победа на домакините, които са притиснати до стената в този момент.

Утре са и двата най-интересни двубоя от програмата. На двубоя Черно море - Локо (Сф) ви предлагаме като най-вероятен изход равенството, предвид колебливата игра на "железничарите" като гост и катаклизмите при "моряците".

В срещата Литекс - Славия пък едва ли ще се получи сензация и домакините ще приберат всички точки. По-смелите могат да пробват изненада с евентуално равенство, но до такова ще се стигне много трудно.