На пръв поглед лидерът във временното класиране на италианската Серия „А" Лацио няма да има проблеми при гостуването си на Чезена в междинния кръг на първенството. До този момент „бианкочелестите" мачкаха всичко по пътя си, но не трябва да подминаваме с лека ръка факта, че футболистите на Еди Рея загубиха най-важния мач за сезона през изминалия кръг - градското дерби с Рома(0:2). Една такава загуба неизменно ще повлияе на психическата настройка на футболистите на „орлите", а за това предупреди и треньорът Рея.

От друга страна Чезена показва доста солиден футбол от началото на сезона. Отборът от едноименния град успя да изненада Рома в първия кръг на Калчото, а по-късно победи и Милан у дома. В момента обаче Чезена се намира близо до опасната зона, което ще принуди домакините да търсят задължителни три точки.

Коефициентите, които предлагат букмейкърите за победа на домакините са доста апетитни - между 2,55 и 2,70. Нашата прогноза е, че Лацио трудно ще стигне до победата, а вероятно и до точката при гостуването си в Емилия-Романя.